ŽAKOVCE: Muž dobodal svoju družku a potom jej odrezal hlavu

03.05.2013 Kežmarok

V obci Žakovce bola včera (2.5.2013) popoludní zavraždená 55 ročná žena. K skutku malo dôjsť v jednom z rodinných domov v čase okolo 17:30 h. Podozrivým z vraždy je 44 ročný druh nebohej, ktorého na mieste činu zadržala policajná hliadka. Policajná hliadka taktiež v dome našla nebohú ženu a to na schodisku, pričom hlavu mala oddelenú od tela. Podozrivý muž bol hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení. Na tele nebohej bude vykonaná pitva. Kežmarský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.
Daniel Džobaník.
 
Doplnené:
 
Žakovce 3. mája (TASR) - V obci Žakovce bola vo štvrtok (2. 5.) popoludní obzvlášť brutálnym spôsobom zavraždená 55-ročná žena. K skutku malo podľa krajského policajného hovorcu z Prešova Daniela Džobanika dôjsť v jednom z rodinných domov v čase okolo 17.30 h.
„Podozrivým z vraždy je 44-ročný druh nebohej, ktorého na mieste činu zadržala policajná hliadka. Policajti našli v dome aj nebohú ženu, a to na schodisku, pričom hlavu mala oddelenú od tela,“ uviedol hovorca.
Podozrivého muža hospitalizovali na psychiatrickom oddelení. Na tele nebohej bude podľa Džobanika vykonaná pitva, na základe ktorej sa určí príčina smrti. Kežmarský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.
 

Vyberte región